Градински пендел ELSTEAD HK-BRIGHTON8-M BRIGHTON

  • Марка: HINKLEY-ELSTEAD
  • Кат. номер: HK-BRIGHTON8-M
788,00 лв. 605,18 лв.

Стилен градински пендел, ръчно изработен от масивно месингово тяло във формата на старинен фенер в цвят античен месинг и прозрачни стъклени панели. Атрактивна лампа с висока степен на влагозащита IP44, която ще придаде класическа атмосфера и уютна светлина на верандата или терасата във вашия дом, вила, заведение и хотел

Elstead Lighting e британска компания, специализирана в производството и разпространението на декоративно осветление. Te продават продукти за осветление на световни клиенти, като вдъхват стил на красиви домове, хотелски спални и обществени площи, кафе-барове и ресторанти, в повече от 60 държави.

Elstead е събрал еклектична гама от осветителни тела, както за вътрешни, така и за външни условия, които поемат класически влияния в своя дизайн и стил. Голяма част от колекциите на Elstead Lighting се произвежда в Алтън, Хемпшир, използвайки традиционни умения за заваряване и патиниране. Много от тези продукти са ръчно изработени или ръчно завършени и се подлагат на строго подробни проверки за качеството отговарящо на стандартите на Elstead Lighting.

Градински пендел, изработен от месинг

Код: HK-BRIGHTON8-M

Тип: За висящ монтаж BRIGHTON

Материал: Месинг, стъкло

Цвят: Античен месинг

Размери: Ширина: 229мм, Височина: 510-1150мм

Степен на защита: IP44

Цокъл: 3xЕ14

Мощност: max. 3х60W или LED еквивалент

Напрежение: 220-240V 

Светлинният източник не е включен

 

 

Подобни продукти